Jeroen Edelman

Numansdorp

Bedrijfsprofiel

Onafhankelijk Deskundig Inventief Professioneel Respectvol

Wat is DTE Support?

 

DTE Support staat voor Down To Earth maar ook voor onafhankelijk, zeer deskundig, inventief, hands-on en professioneel.

Het is het bedrijf van Jeroen Edelman.

"Ik heb een open en eerlijke manier van communiceren. Heb oprechte interesse in mensen en hun werkwijze" .

DTE Support heb ik zo opgezet, dat u zich als opdrachtgever/ inlener geen zorgen hoeft te maken over eventuele fiscale (loonheffing en sociale verzekeringspremies) of arbeidsrechtelijke (dienstverband- verplichtingen vanuit pensioenfonds) claims, die kunnen ontstaan bij inhuur van ZZP-ers of Freelancers en andere verplichtingen vanuit de Wet DBA (wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties).  Ook niet nu de handhaving van de wet is uitgesteld tot 1 juli 2018 en het onduidelijk is hoe men

hier na 1 juli 2018 mee om gaat.

Ik ben volledig in dienst van DTE Support, die alle loonheffingen en sociale premies tijdig afdraagt.  Dit wordt per kwartaal gecontroleerd door de accountant. Ook al verricht ik persoonlijke arbeid, werk ik voor u aan een langdurige opdracht en is er sprake van een gezagsverhouding, kan er op geen enkele manier sprake zijn van een fictieve arbeidsrelatie of schijnzelfstandigheid tussen u als opdrachtgever/inlener en mijzelf.

Deze transparante constructie is goedgekeurd door de fiscus en het UWV en vrijwaart u als opdrachtgever/ inlener van de risico’s op het gebied van arbeidsrelaties,  naheffing en loonheffing bij inlenen van een ZZP’er of freelancer.

Mocht u meer over de Wet DBA willen weten, dan leg ik u dit graag tijdens een persoonlijk gesprek uit.

 

De steekwoorden voor DTE  Support zijn:

  • Onafhankelijk
  • Deskundig
  • Inventief
  • Professioneel
  • Respectvol

 

Onafhankelijk:

Natuurlijk ben ik betrokken bij en verdiep ik mij  in uw bedrijf. Omdat ik onafhankelijk werk, mag u van mij een open en eerlijke terugkoppeling verwachten. Ben ik het niet met u eens, dan hoort u dat ook van mij.  Het doel is uw medewerkers en uw bedrijf verder te ontwikkelen.

 

Deskundig:

Met ruim 25 jaar ervaring binnen de (financiële) dienstverlening heb ik (Jeroen) veel kennis opgedaan. Deze kennis houd ik

up-to-date dankzij mijn permanente bijscholing (PE punten), door het lezen van vakliteratuur en door actief te blijven binnen de dienstverleningssector.

 

Inventief:

Gelukkig bezit ik het vermogen om anders, analytisch naar zaken te kijken.
Op een creatieve manier Out Of The Box te denken en zo tot praktische oplossingen te komen. Dit natuurlijk altijd doelgericht.

 

Professioneel:

Professionaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik handel altijd namens u of uw bedrijf op een zeer professionele manier. DTE Support is een no nonsens bedrijf gericht op de ontwikkeling van medewerkers binnen de organisatie. U kunt mij dan ook onbeperkt en risicoloos inhuren voor iedere opdracht en tijdsduur die past in onze agenda's.

 

Respectvol:

Juist door met respect samen te werken, bereik je uiteindelijk (in verbetertrajecten) meer.  Niemand maakt expres fouten en velen willen zich ontwikkelen.  Door elkaar op een respectvolle wijze aan te spreken op ieders verantwoordelijkheden, ontstaat of blijft het vertrouwen bestaan. Dat maakt het bouwen een stuk makkelijker en sneller.

 

 

 

Onze Diensten: Ontwikkeling Advies Interim Links:

Designed by www.harlies-art.nl

Contact: DTE Support B.V. J.G. Edelman Gerard Numanstraat 2 3281SH Numansdorp 31 6 22 96 94 06 j.edelman@dtesupport.nl