Jeroen Edelman

Numansdorp

Werkwijze

DTE Support is uw partner

Wat doet DTE Support

 

DTE Support is uw partner:

  • bij het ondersteunen en geven van financieel advies en financiële planning.
  • bij het uitvoeren van interim opdrachten binnen de commerciële en financiële dienstverlening
  • bij het ontwikkelen van uw medewerkers
  • bij het doorverwijzen naar experts binnen mijn uitgebreide netwerk.

 

De werkwijze is gebaseerd op respect en no-nonsense mentaliteit.  Door goed te luisteren, het vraagstuk helder te krijgen, wordt de theorie en diverse modellen vertaald naar een praktijkgerichte werkwijze.  Deze heldere werkwijze kan daardoor goed geborgd worden.  De lat ligt niet voor niets hoog.

 

Dat geldt ook bij financieel advies, die start met een gedegen inventarisatie met kritische vragen en wordt gevolgd door een analyse.

  • wat is er geregeld,
  • wat is het probleem en/of risico,
  • welke oplossingen zijn er mogelijk en
  • hoe kan het plan daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Vaak wordt een financieel plan opgesteld en verdwijnt vervolgens in een bureaula. Zonde van alle geïnvesteerde tijd en kosten.

 

Ook bij interim opdrachten speelt hetzelfde. Door puur alleen handjes te zijn, wordt de bestaande situatie in stand gehouden.

Een “verslaving” aan interim capaciteit kan zo ontstaan.  DTE Support onderscheidt zich bij interim opdrachten, juist door naast de gewenste hands-on mentaliteit ook te kijken naar verbeteringen en borgen van kennis binnen de organisatie/afdeling. Mijn filosofie is dat ik tijdelijk nodig ben, maar de inlenende organisatie het ook alleen moet kunnen. Zonde als blijkt dat opgedane kennis niet geborgd is binnen de organisatie of men afhankelijk blijft van interim personeel.

 

Met het ontwikkelen van medewerkers kan u als werkgever en als bedrijf zich onderscheiden. Zeker door te zorgen dat de ontwikkeling van uw medewerkers aansluit bij de visie en missie van uw bedrijf.  Ook hier wordt gestart met luisteren, inventariseren, kritische vragen stellen, analyseren, plan van aanpak, uitvoeren, meten en borgen.  De daadwerkelijke oplossingen kunnen divers zijn, van coaching op de werkvloer tot individuele trajecten.  Doel is de ontwikkeling en de borging daarvan binnen de organisatie, waarbij deze ontwikkeling bijdraagt aan de visie en missie van het bedrijf.

 

Naast de kennis en ervaring is het ook een kracht om te weten, waarin je geen of niet voldoende expertise hebt. Dit betekent niet dat DTE Support u niet kan helpen. Juist door het uitgebreide netwerk van DTE Support kan ik u in contact brengen met de juiste personen voor uw vraagstuk.  Wat is er nu mooier om zo twee partijen te kunnen samenbrengen!

 

 

 

Onze Diensten: Ontwikkeling Advies Interim Links:

Designed by www.harlies-art.nl

Contact: DTE Support B.V. J.G. Edelman Gerard Numanstraat 2 3281SH Numansdorp 31 6 22 96 94 06 j.edelman@dtesupport.nl